top of page
Healing Stones

Matkasi pysyä terveenä alkaa tästä

Reikillä ja kristalliparannuksella

Minusta

Olen Chetna Pandey, Reiki Master -parantaja; Aloitin matkani Reikissä hieman yli 3 vuotta sitten tutustuttuani energiahoitoihin monien läheisteni parantamiseen tähtäävien tutkimusteni kautta. Olen hankkinut Reiki-tietoni maailman suurimman Reiki-hoitosäätiön RHF:n kautta, Delhissä.

Olen löytänyt mahdollisia etuja tultuani Reiki-mestariteeriksi, koska se koskettaa monia elämää. Lisäksi Reiki-mestariparantajana minulla on valmiudet lisätä ihmisen kykyä kanavoida energiaa, mikä saattaa tehostaa Reiki-hoitojen tehokkuutta.

Kiinnostukseni on saada yhä useammat ihmiset tietoisiksi synnynnäisistä parantamiskyvyistään ja antaa heille mahdollisuus ottaa vastuu elämästään luodakseen itselleen tyydyttävämmän ja rauhallisemman elämän.

Chetna Picture.png

Anna itsellesi mahdollisuus Heal & Shine joka päivä. Paranemisistunnoni sisältää seuraavat 3 vaihetta

032A2544.jpg

1. Energia- ja chakrapuhdistus

Chakrat ovat kehon energiakeskuksia, joiden uskotaan vaikuttavan fyysiseen, emotionaaliseen ja henkiseen hyvinvointiin. Monissa henkisissä perinteissä uskotaan, että chakrat voivat tukkeutua tai epätasapainossa stressin, negatiivisten tunteiden tai muiden tekijöiden vuoksi, mikä voi johtaa fyysisiin tai emotionaalisiin oireisiin. Chakrojen puhdistaminen tai tasapainottaminen on käytäntö, jonka tarkoituksena on palauttaa tasapaino ja harmonia kehon energiakeskuksiin. 

032A2324.jpg

2. Reiki Healing Session

Reiki-istunnon aikana vastaanottaja yleensä makaa hierontapöydällä tai istuu mukavassa tuolissa täysin pukeutuneena. Ammatinharjoittaja aloittaa asettamalla kätensä vastaanottajan pään päälle tai lähelle sitä, minkä jälkeen hän siirtyy sarjan käsiasentoja, jotka kattavat koko kehon. Ammatinharjoittaja voi pitää kussakin asennossa useita minuutteja, jolloin energia voi virrata ja tasapainottaa vastaanottajan energiajärjestelmiä. 

032A2372.jpg

3. Crystal Healing Session

Kristallien parantamisessa harjoittajat käyttävät erilaisia tekniikoita, kuten kiteiden asettamista vartalon päälle tai lähelle, käyttämistä hieronnassa tai niiden kantamista taskussa tai riipuksessa. Eri kiteillä ja jalokivillä uskotaan olevan muita ominaisuuksia, ja niitä voidaan käyttää tiettyjen ongelmien tai huolenaiheiden ratkaisemiseen. Esimerkiksi ametistia käytetään usein edistämään rauhallisuutta ja rentoutumista, kun taas sitriinin uskotaan edistävän runsautta ja vaurautta.

Energiahoitohoidon edut

1. Fyysinen, henkinen ja emotionaalinen kohdistus.

2. Vähentää stressiä, kipua ja epämukavuutta.

3. Parantaa unta, mielialaa ja emotionaalista hyvinvointia.

 

Chetna Healing pic.jpg

Healing Session Reviews 

"Chetnan reiki-harjoitus auttaa minua suuresti rentoutumaan ja vähentämään stressiä sekä tuntemaan oloni maadoittuneeksi. Se myös auttaa minua nukkumaan paremmin."

- Araceli Del Rio Sastre

"Koska minulla ei ole koskaan ollut chakralukemista ja linjausta, en ollut varma mitä odottaa. Chetnalla on ihana läsnäolo ja nautin todella yhdessä viettämästämme ajasta. Suosittelen lämpimästi työskentelemään hänen kanssaan."

- Salla Ala-Jääski

"Kristaalihoito oli erittäin voimakas kokemus ja hoidon jälkeinen keskustelu auttoi minua todella paljon omissa paranemisprosesseissani."

- Johanna Takala

"Kristaaliparannus oli ainutlaatuinen kokemus. Se auttoi minua saamaan yhteyden itseeni. Tunsin oloni erittäin kevyeksi, rauhalliseksi, harmonisoituneeksi ja rauhassa istunnon jälkeen."

- Bhawna Acharya

Ota yhteyttä

Chetna Pandey

Matkapuhelin: +358504802176
Osoite: Omenatie 14 E, 02450 Sundsberg

Sähköposti: chetna.reikihealing@gmail.com

Y-tunnus 3316316-4

Varaa aika henkiseen, fyysiseen ja henkiseen paranemiseen

  • Facebook
Crystal bar.PNG
bottom of page